Boeken laten drukken

Wilt u boeken laten drukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van Leesterheide Grafisch zijn gespecialiseerd in het drukken van boeken. Doordat wij al jaren boeken drukken hebben wij hier ontzettend veel kennis over en kunnen wij ervoor zorgen dat uw boeken zo netjes mogelijk worden gedrukt. Zo controleren wij elk boekje tot in de details op kleine imperfecties en zorgen we ervoor dat ze in de beste conditie bij u worden geleverd.

online-drukkerij-bij- leesterheide

Waarom een boek laten drukken?

Er kunnen verschillende redenen zijn om een boek te laten drukken, bijvoorbeeld omdat u mensen wilt informeren of juist wilt entertainen. Voor welke gelegenheid dan ook, wij helpen u hier graag bij. U kunt bij ons hardcovers laten drukken en ook softcovers. Voor het laten drukken van hardcover en softcover boeken hanteren wij een minimale orderwaarde van 50 boeken. Ook moet uw ontwerp aan verschillende specificaties voldoen voordat wij uw boek kunnen drukken. Hier kunt u meer informatie over de specificaties vinden.

Soorten boeken

U heeft de keuze uit een boek met een hardcover en een boek met een softcover. Maar welke cover is het meeste geschikt voor uw gebruik en wat zijn de verschillen tussen beide covers? Wij leggen het u graag uit. Beide covers hebben voordelen. Het gaat hierbij om uw persoonlijke keuze. Wilt u gaan voor een hardcover omdat deze er netjes uitziet en uw boek beter beschermd wordt door de dikke laag van de cover? Of gaat u liever voor een softcover waar uw boek minder goed wordt beschermd maar tegelijkertijd veel lichter is en dus ook makkelijker is om mee te nemen? De keuze is aan u, maar wij helpen u daar graag bij. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Softcover boeken laten drukken

Een softcover kunt u gebruiken voor boeken waar veel gebruik van wordt gemaakt. De binding aan de rugzijde is stevig en duurzaam. Doordat de cover van wat dunner karton is, is de omslag buigzaam. Softcovers worden het meeste gekozen voor de volgende doeleinden: leerboeken, catalogi, leesboeken, fotoboeken en stripboeken. Behalve dat softcover boeken geweldig zijn om in te lezen zijn ze ook bruikbaar om aantekeningen in te maken. Zo kunt u ook een softcover boek laten drukken voor tekenboeken en puzzelboeken. Ter bescherming van de omslag worden de boeken voorzien van een glanzend of mat laminaat.

Hardcover boeken laten drukken

U kunt bij ons ook hardcover boeken laten drukken. Waar de omslag van een softcover heel makkelijk te buigen en flexibel is, is de omslag van een een hardcover dit juist niet. Dit komt doordat de omslag wordt gemaakt van dik karton. Een hardcover is meestal een luxe uitgave. Denkt u bijvoorbeeld: aan jubileumboeken , hoogwaardige catalogi, fotoboeken en historische uitgaven. Vaak worden er ook wat zwaardere papiersoorten voor de inhoud gebruikt waardoor de boeken een nog luxere uitstraling krijgen. Uiteraard zijn kapitaalbanden en een leeslint een optie. Ter bescherming van de omslag worden de boeken voorzien van een glanzend of mat laminaat. Het zal u niet verbazen dat de kosten voor een hardcover wat hoger zijn dan die van een softcover. U heeft dan wel, voor lange tijd, een sieraad voor in de boekenkast.

20% OFF

Celebrating our 25 years! Use code “FIRST20” to get 20% off your order.

Value Packs

Print Packages

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla tincidunt tincidunt nunc sed vestibulum. Suspendisse tempus, ipsum varius suscipit laoreet, tellus ex scelerisque nibh.

Standard

Basic Plan
from $25.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed iaculis tortor at suscipit tristique urna gravida.
Choose Plan

Professional

Best Choice
from$55.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed iaculis tortor at suscipit tristique urna gravida.
Choose Plan

Advanced

Unlimited features
from$75.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed iaculis tortor at suscipit tristique urna gravida.
Choose Plan
×

Hallo!

Klik op de foto hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@leesterheide-grafisch.nl

Click on the picture below to chat via WhatsApp or send an e-mail to info@leesterheide-grafisch.nl

×