Brochures drukken

Bent u op zoek naar een bedrijf dat brochures kan drukken in grote aantallen? Dan bent u bij Leesterheide Grafisch aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in het drukken van brochures en nog veel meer. Zo kunt u bij ons uw brochures op verschillende manieren laten drukken. Wij maken de brochures precies naar uw wensen, u hoeft ons alleen duidelijk te maken wat u in de brochure wilt hebben en hoe hij eruit moet komen te zien. Met deze informatie kunnen wij de brochure drukken naar uw wensen.

online-drukkerij-bij- leesterheide
flyer drukken

Waar kunt u een brochure voor gebruiken?

Brochures worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan magazines, jaarverslagen, informatie voor ouders, gebruiksaanwijzingen of bijvoorbeeld de promotie van uw bedrijf op een event. Hierdoor kunnen mensen gemakkelijk alle informatie van uw bedrijf terug vinden. Doordat een brochure groter is dan een visitekaartje, raakt men deze ook minder snel kwijt. Overigens zijn brochures een tastbaar product. Bijna alles gaat tegenwoordig digitaal. Brochures zijn hierop een uitzondering en zijn een mooie aanvulling op uw (online) marketingactiviteiten. Brochures kun je namelijk niet wegklikken of blokkeren met adblockers.

Brochures laten drukken bij Leesterheide

Wilt u uw gepersonaliseerde brochures laten drukken? Wij helpen u graag verder. Of u nu een vierkant of een klassiek formaat wilt, staand of liggend, met omslag of als selfcover. Leesterheide-Grafisch kan bijna elke brochure maken. Om de juiste prijsindicatie te geven is het belangrijk voor ons om het gewenste eindformaat te ontvangen. Brochures drukken doen wij al vanaf een minimale orderwaarde van 50 stuks. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we helpen u zo snel mogelijk.

Mogelijkheden brochures drukken

Er zijn verschillende mogelijkheden voor uw brochures. Zo kunt u kiezen uit geniete brochures en gevouwen brochures. Maar wat zijn de verschillen hiertussen? Wij leggen het u graag uit:

- Een geniete brochure is een gedrukt boekje met een gering aantal pagina’s. Afhankelijk van de gekozen papiersoort(en) is het maximale aantal pagina’s 60. Heeft u meer pagina’s nodig? Dan raden wij u een Softcover aan.

- Een gevouwen brochure is de meest voorkomende brochure. Deze brochures zijn opgevouwen en hierdoor vrij compact. Toch kan er nog steeds ontzettend veel informatie in verwerkt worden. De meeste bedrijven gebruiken opgevouwen brochures als een soort groter visitekaartje. Brochures zijn een uitstekend middel om uitgebreid informatie te geven. Zo kunt u bijvoorbeeld antwoord geven op veelgestelde vragen of de voordelen van uw product of dienst op een rijtje zetten.

20% OFF

Celebrating our 25 years! Use code “FIRST20” to get 20% off your order.

Value Packs

Print Packages

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla tincidunt tincidunt nunc sed vestibulum. Suspendisse tempus, ipsum varius suscipit laoreet, tellus ex scelerisque nibh.

Standard

Basic Plan
from $25.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed iaculis tortor at suscipit tristique urna gravida.
Choose Plan

Professional

Best Choice
from$55.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed iaculis tortor at suscipit tristique urna gravida.
Choose Plan

Advanced

Unlimited features
from$75.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed iaculis tortor at suscipit tristique urna gravida.
Choose Plan
×

Hallo!

Klik op de foto hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@leesterheide-grafisch.nl

Click on the picture below to chat via WhatsApp or send an e-mail to info@leesterheide-grafisch.nl

×