Magazine maken?

Een magazine maken? U bent bij ons aan het juiste adres. Breng uw verhaal tot leven! Wilt u uw bedrijf, organisatie of evenement in de spotlight zetten? Of wilt u gewoon uw eigen verhaal delen met de wereld? Met een professioneel magazine trekt u de aandacht en maakt u indruk. Leesterheide-Grafisch ondersteund uw graag als u een magazine wilt maken en voor het drukken van uw magazine kunt u ook bij ons terecht.

Magazine laten drukken.

Magazine maken: maak een plan

Voordat u begint met het maken van uw magazine, is het belangrijk om een plan te maken. Bedenk wat uw doelstellingen zijn en wie uw doelgroep is. Wat wilt u bereiken met het magazine en wat wilt u vertellen? Dit helpt u bij het bepalen van de inhoud, vormgeving en uitstraling van het magazine. Een magazine kan in verschillende formaten worden uitgebracht. Denk bijvoorbeeld aan A4, A5 of zelfs A3. Het formaat dat u kiest, heeft invloed op de uitstraling van het magazine en op de kosten. Bedenk ook of u wilt werken met een staande of liggende oriëntatie. Dit kan bijvoorbeeld afhangen van de hoeveelheid tekst en afbeeldingen die u wilt gebruiken.

Besteed aandacht aan vormgeving en inhoud

Een magazine valt of staat met de vormgeving en inhoud. Besteed hier dus voldoende aandacht aan. Kies voor een aantrekkelijke lay-out die past bij uw doelstellingen en doelgroep. Gebruik kwalitatief hoogwaardige afbeeldingen en een duidelijk lettertype. Daarnaast is het belangrijk om interessante en relevante inhoud te bieden. Zorg dat uw verhaal aansluit bij de interesses van uw doelgroep en maak gebruik van quotes, interviews en andere creatieve elementen.

Magazine laten drukken
magazine laten drukken

Magazines maken bij Leesterheide-Grafisch

Een professioneel magazine maken vergt tijd, aandacht en expertise. Door het maken van een plan, het kiezen van het juiste format en het besteden van aandacht aan de vormgeving en inhoud, kunt u echter een succesvol magazine creëren. Wilt u meer informatie of advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het maken van magazines. U kunt al uw vragen mailen naar info@leesterheide-grafisch.nl of bel gerust naar +316 51 099 445. Direct een vrijblijvende offerte ontvangen?

20% OFF

Celebrating our 25 years! Use code “FIRST20” to get 20% off your order.

Value Packs

Print Packages

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla tincidunt tincidunt nunc sed vestibulum. Suspendisse tempus, ipsum varius suscipit laoreet, tellus ex scelerisque nibh.

Standard

Basic Plan
from $25.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed iaculis tortor at suscipit tristique urna gravida.
Choose Plan

Professional

Best Choice
from$55.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed iaculis tortor at suscipit tristique urna gravida.
Choose Plan

Advanced

Unlimited features
from$75.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed iaculis tortor at suscipit tristique urna gravida.
Choose Plan
×

Hallo!

Klik op de foto hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@leesterheide-grafisch.nl

Click on the picture below to chat via WhatsApp or send an e-mail to info@leesterheide-grafisch.nl

×