Softcover boek drukken

Wilt u softcover boeken drukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van Leesterheide-Grafisch helpen u graag met het bedrukken van grote en kleine oplages van softcover boeken. Softcover boeken kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo worden softcovers merendeels gebruikt voor boeken die veelvuldig benut worden. U kunt bijvoorbeeld denken aan leesboeken, fotoboeken en leerboeken. Een flexibele kaft en een goed gebonden rug zorgen ervoor dat softcovers van uitstekende kwaliteit zijn en een lange levensduur hebben. Een softcover boek brengt veel voordelen met zich mee. Zo liggen bijvoorbeeld de kosten voor het drukken van softcover boeken lager dan die van hardcover boeken. Daarom kunt u softcover boeken voor een lager tarief aanbieden.

Garenloos of genaaide softcover

Als u ervoor kiest om een softcover boek te drukken zijn er 2 mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. U kunt kiezen uit een garenloze of een genaaide softcover. Bij een garenloze softcover wordt er lijm gebruikt om het boek af te werken. Als u voor deze afwerking gaat wordt het niet aangeraden om voor een gestreken papiersoort te kiezen. Dit omdat het papier anders sneller kan loslaten. U kunt er ook voor kiezen om voor een genaaide softcover te gaan. Deze afwerking bestaat uit gedrukte en gevouwen katernen die met garen aan elkaar vast worden genaaid. Hierdoor ontstaan er boekblokken die vervolgens aan de omslag gelijmd worden. Deze afwerking zorgt voor een langere levensduur en voor een betere duurzaamheid.

Vragen over Softcover boeken?

Heeft u nog vragen of wilt u softcover boeken laten drukken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij Beantwoorden graag al uw vragen over het drukken van softcover boeken en dergelijke. U kunt al uw vragen mailen naar info@leesterheide-grafisch.nl of bel gerust naar +316 51 099 445. Direct een vrijblijvende offerte ontvangen?

online-drukkerij-vragen-leesterheide

20% OFF

Celebrating our 25 years! Use code “FIRST20” to get 20% off your order.

Value Packs

Print Packages

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla tincidunt tincidunt nunc sed vestibulum. Suspendisse tempus, ipsum varius suscipit laoreet, tellus ex scelerisque nibh.

Standard

Basic Plan
from $25.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed iaculis tortor at suscipit tristique urna gravida.
Choose Plan

Professional

Best Choice
from$55.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed iaculis tortor at suscipit tristique urna gravida.
Choose Plan

Advanced

Unlimited features
from$75.00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed iaculis tortor at suscipit tristique urna gravida.
Choose Plan
×

Hallo!

Klik op de foto hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@leesterheide-grafisch.nl

Click on the picture below to chat via WhatsApp or send an e-mail to info@leesterheide-grafisch.nl

×