Testimonials

Testimonials

What Our Customers Say

Uitsluitend goeie ervaringen met Leesterheide.  De communicatie met René verloopt zeer efficiënt.  Hij zorgt voor zeer mooie kwaliteit, en wat hij aankondigt als levertermijn wordt ook waarheid.   

Dank u, René.

Paul Igodt – voor Platform Wiskunde Vlaanderen

Leesterheide Grafisch is er trots op het drukwerk te hebben mogen verzorgen voor een van de grootste wiskunde-conferenties ter wereld.

De TU/e en de Society for Industrial and Applied Mathematics (SIAM) houden samen een van de grootste wiskunde-conferenties ter wereld: CSE23. Vanaf 26 februari tot en met 3 maart verwelkomt de RAI in Amsterdam maar liefst 2200 wiskundigen uit de hele wereld die het met elkaar gaan hebben over het toepassen van wiskundige modellen in industrie en wetenschap.

Naar aanleidng van deze conferentie was Wil Schilders, directeur van PWN, te gast in het radioprogramma ‘Spraakmakers’ Hierbij ging het ondermeer over het feit dat wiskunde overal in het dagelijks leven aanwezig is zonder dat we dat door hebben. Luister hier de uitzending terug.

Leesterheide Grafisch

Ik zou Leesterheide Grafisch zeker aanbevelen. René Roza is vriendelijk en benaderbaar, reageert snel en denkt mee als dat nodig is. De posters die we hebben laten drukken zijn erg mooi en van goede kwaliteit. Ik ga zeker weer bij Leesterheide Grafisch aankloppen met mijn drukwerk.

Dr. Olivia Muthsam | Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)

×

Hallo!

Klik op de foto hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@leesterheide-grafisch.nl

Click on the picture below to chat via WhatsApp or send an e-mail to info@leesterheide-grafisch.nl

×